| Over mij |

Ik ben Pauline Weder, een leergierig en nauwkeurig onderzoeker, een actieve doener en pragmaticus. Ik wil graag aan de slag en duidelijk hebben wat gedaan moet worden zonder daar eindeloos over te praten: “Niet lullen maar poetsen” .

Ik ben analytisch, nauwkeurig, eerlijk, zelfstandig, resultaatgericht, leergierig en creatief. Daarnaast heb ik oog voor detail, doorzettingsvermogen, discipline en een eigen gevoel voor humor.

Mijn onderzoekskant is mijn hele carrière goed benut: eerst als research medewerker op het Immunologisch lab van het Nederlands Kankerinstituut , daarna als Milieucoördinator bij Antoni van Leeuwenhoekhuis . Vervolgens heb ik als milieuadviseur bij MWH gewerkt en tenslotte als Lead Auditor bij KIWA . Collega’s zijn voor mij belangrijk om mee te sparren en lol mee te hebben. Zelfstandig werken in een team van professionals.

Ik ben geboren en getogen Amsterdammer en een natuur liefhebber. De zorg voor en het genieten van de natuur, zuinig zijn met wat je hebt en rekening houden met anderen en mijn omgeving is mij met de paplepel ingegoten.

Fietsen, wandelen en fotograferen zijn mijn grootste hobby’s die ik in de natuur kan uitvoeren. Mijn creativiteit kan ik kwijt in saxofoon spelen, tuinieren en fotoboeken maken. Webdesign is mijn nieuwste hobby.

Voor meer informatie, neem contact op of bekijk mijn LinkedIn site.